dijous, 25 de maig del 2017

Acte de Cloenda del Grumet Èxit

El proper divendres 16 de juny a les 12h tindrà lloc l'acte de cloenda del Grumet Èxit. Tots els nois i noies que hi heu participat hi esteu convocats. Aquest any els grumets seran els protagonistes d'aquest acte ja que seran els propis alumnes els que presentaran tota la cloenda.

D'altra banda, conviem a tots aquells que vulguin explicar la seva experiència a la resta de companys a fer-ho. És per això que cal que ho comuniqueu als vostres tutors.

També hem volgut reconèixer la vostra participació en el Grumet Èxit destacant aquells aspectes en els que cadascun dels centres ha estat més fort.
Per això, cal que tant el professorat com vosaltres mateixos escolliu 4 dels ítems que us presentem a continuació. Trieu aquells que creieu que defineixen millor la vostra participació en el Grumet Èxit com a grup. Quins defineixen la vostra progressió al llarg de les sessions i ens els feu arribar

Relació amb la tripulació: els alumnes han connectat amb la tripulació, la seva relació amb la tripulació ha millorat al llarg de les sessions, hi ha hagut complicitat que ha permès un millor treball ...

Divertit: els alumnes s'ho han passat bé en les sessions. s'han divertit i això a millorat el clima del grup i ho han trasmès a la resta. 

Qui mes ho ha treballat a l’aula: la participació en el grumet ha permès un treball abans i després que ha permès millorar la feina que es fa a l'aula.

Maniobres a bord: els alumnes han participat de forma activa i motivada en les maniobres, han interioritzat els conceptes i tenen conixements suficients per actuar amb autonomia segons les ordres donades per la tripulació.

Superació personal: els alumnes tenen inicitiva, han millorat la seva empenta en la realització de totes les activita proposatdes, senten motivació per participar en el que se'ls proposa.

Compromís amb el medi natural:
els alumnes han actuat amb respecte en vers el medi marí. S'han interessat per saber més sobre el tema. Han participat de forma activa en les activitat vinculades a aquest tema.

Treball en equip: el grup ha progressat en el treball en equip al llarg del grumet. Els alumnes han treballat en equip per assolir els reptes que tenien davant.

Participar de a vida a bord: el grup ha participat de forma activa en la vida a bord durant les diferents sessions. Han entès la vida a bord com un element més de la navegació.

Compromís amb l'activitat: els integrants del grup no han faltat a les sessions del grumet, s'ha treballat amb ganes i s'ha participat en totes les activiats proposades.

Motivació:
el grup ha estat molt motivat en participar en les activitats. tenen inciativa i no cal repetir les coses perquè els alumnes participin en les activitats proposades.



1 comentari:

  1. Hola!!
    De L'INS Sant Andreu escollim (encara que ens ha costat moooolt!):

    - Relació amb la tripulació
    - Maniobres a bord
    - Superació personal
    - Treball en equip

    Ens veiem el divendres 16!!

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.